Hoe u van uw tuin kunt genieten

Als je meer tijd buiten wilt doorbrengen, probeer dan een stenen vuurplaats te maken, bomen en struiken te planten en buiten te zitten. Deze activiteiten zullen u helpen ontspannen en genieten van het buitenleven. Je kunt ook een sneeuwpop of skatebaan bouwen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen! Dus waar wacht je op? Ga naar buiten en geniet van de schoonheid van je omgeving! Het is zeker de moeite waard!

Een stenen vuurplaats bouwen
Als je een warm en comfortabel vuur wilt creëren, bouw dan een stenen vuurplaats in je tuin. Er zijn een paar stappen om een ​​stenen vuurplaats te bouwen. Begin eerst met het maken van een ronde vorm met behulp van de gevelsteen. Wissel grote en kleine stenen af ​​totdat de stenen relatief gelijk zijn. Als dat niet het geval is, verwijder ze dan en egaliseer ze met vuil. Leg vervolgens een laag kleine stenen op de grote steen. Herhaal deze stappen om de vuurplaats af te maken.

De eerste stap bij het bouwen van een stenen vuurplaats is om de put zelf te maken. U kunt kant-en-klare vuurkorven kopen, maar als u een op maat gemaakte vuurkorf maakt, wilt u misschien eerst een mal maken. Als je eenmaal een sjabloon hebt, kun je deze gebruiken om je put te bouwen. Zodra u een sjabloon heeft, meet u het gebied van de vuurplaats en snijdt u de blokken dienovereenkomstig. Mogelijk moet u enkele sneden maken of enkele blokken verwijderen. Als dat zo is, moet u een lijn rond het blok markeren en eventuele gekartelde randen gladstrijken.

Het planten van struiken en bomen
Denk bij het plannen van uw landschap aan het planten van bomen en struiken. Deze planten geven een ongelooflijke hoeveelheid schoonheid en functionaliteit aan uw landschap. Ze zijn een geweldige keuze om uw huis aantrekkelijker te maken en kunnen veel problemen in uw tuin oplossen. Om te beginnen kunnen bomen structuur en orde aan de ruimte geven, terwijl struiken het hele jaar door kleur en interesse toevoegen. Houd bij het kiezen van de planten voor uw landschap rekening met hun klimaat, grootte en hoe ze uw ontwerp zullen aanvullen.

Houd er bij het kiezen van planten voor uw landschap rekening mee dat een goed vochtgehalte belangrijk is. Een vinger die in de grond wordt gestoken, kan het vochtniveau gemakkelijk detecteren. Struiken hebben regelmatig water nodig. Geef nieuwe planten de eerste twee weken een of twee keer per dag water. Als u in een klimaat leeft waar slechts enkele centimeters regen per week valt, moet u uw tuin minstens één keer per week water geven. Geef diep maar gelijkmatig water en vermijd regelmatig licht water geven.

Buiten zitten
Eenzaamheid vind je in je tuin, maar waar moet je gaan zitten? Over het algemeen moet je een rustige plek kiezen waar je een gevoel van rust kunt voelen. Vervolgens kunt u wat waterbestendig meubilair toevoegen om kussens en dekens droog te houden. Het is ook gunstig om wat planten in de ruimte te hebben om aroma’s en garnering van drankjes voor onderweg aan te bieden. Het creëren van een rustige ruimte in je tuin bevordert meditatie en kan je helpen je beter te voelen.

Er zijn veel voordelen aan het creëren van een zithoek in uw tuin. Je kunt de omgeving observeren en patronen opmerken die de natuur creëert. U kunt mediteren in uw tuin of een paar rustige momenten doorbrengen met het observeren van de natuur. Buiten zitten om te genieten van uw tuin is een ideale manier om van het buitenleven te genieten en het meeste uit uw tuin te halen. Het zorgt er ook voor dat je je meer verbonden voelt met de natuur. Buiten zitten is een geweldige manier om te ontspannen na een lange dag op het werk of in het weekend.

Het buitenleven omarmen
Tijd doorbrengen in de natuur is een van de beste manieren om je gezondheid een boost te geven, zowel fysiek als mentaal. Of je nu een tuinier bent of gewoon graag tijd buiten doorbrengt, je zult merken dat het buitenleven een geweldige manier is om gemotiveerd te raken. De frisse lucht en natuurlijke schoonheid stimuleren je humeur en bevorderen de creativiteit. Je zult er zelfs versteld van staan ​​hoeveel tijd je in de buitenlucht kunt doorbrengen! Het buitenleven in de lente omarmen is een perfecte manier om de natuur halverwege te ontmoeten.

Fotografie
Als je wilt leren genieten van je tuin met fotografie, moet je de gewoonten begrijpen van de verschillende planten en dieren die je kunt fotograferen. Sommige bloemen gaan de hele dag open en dicht, terwijl andere alleen op bepaalde uren bloeien. Let ook op het gedrag van insecten. Lieveheersbeestjes voeden zich bijvoorbeeld met schadelijke bladluizen en insecten. Je moet ook het licht kennen dat op je onderwerp valt en de manier waarop het verandert terwijl het door de lucht beweegt.

Om geweldige foto’s van je tuin te maken, moet je leren om ongebruikelijke perspectieven te gebruiken. Probeer planten vanuit verschillende hoeken te bekijken. Probeer afleidende achtergronden te elimineren. Fotografeer indien mogelijk de achterkant van planten, bladeren en bloemen. Als u foto’s maakt vanaf een verhoogde positie, kunt u ook diepte en perspectief creëren. Ten slotte moet je altijd onthouden dat een goede foto een emotionele en betekenisvolle boodschap moet overbrengen. U moet een gedenkwaardig beeld voor de kijkers creëren.

Alcoholische drank binnenbrengen
Of u nu een jubileum viert of gewoon wat plezier in uw middag wilt brengen, een beetje alcohol om van uw tuin te genieten, zal de ervaring aangenamer maken. De meest populaire drankjes voor buitenevenementen zijn champagne, wijn en harde seltzers. Als je de calorieën en suiker tot een minimum wilt beperken, overweeg dan om alcoholisch bruisend water zoals Long Shot te proberen. Long Shot is gemaakt van natuurlijke graanalcohol en volledig natuurlijke vruchtensappen om een ​​drank te produceren met slechts vier procent ABV. Het beste is dat het suikervrij is en minder dan zeventig calorieën bevat.